Personalförmån eller privatkund? Läs mer om våra två betalningsalternativ

290 kr / timme

(privatkund ink. RUT)

580 kr / timme

(företagskund)

Som personalförmån eller privat

Todcares VAB-service finns tillgänglig för både företag och privatpersoner. Som anställd kan du med fördel prata med din arbetsgivare om Todcare som en personalförmån.

Läs mer om hur respektive upplägg fungerar. 

 

Todcare som personalförmån

För arbetsgivare finns det många anledningar att hjälpa föräldrar kombinera familjeliv och karriär. Utöver att ligga i framkant gällande förmåner ger Todcares VAB-service företag möjligheten att minska stress bland medarbetare och bevara kontinuitet. Be din arbetsgivare kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Hur påverkas du som anställd?

När arbetsgivaren står för kostnaden kan förmånen skattereduceras med 50%. Det innebär att Todcare i princip inte kostar dig något som anställd. Genom att din arbetsgivare tar upp tjänstens förmånsvärde i din kontrolluppgift får du skattereduktionen direkt. Det betyder att du även slipper ligga ute med pengar för den preliminära förmånsskatten. Skattereduktionen kan max uppgå till 25 000 kr per person och år. 

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig.

Todcare för privata kunder

Du kan självklart även använda Todcare som privatperson. Det fungerar då som en hushållsnära tjänst vilken innebär att du kan göra avdrag på 50% av kostnaden. Avdraget kan max uppnå 25 000 kr per person och år vilket betyder att två föräldrar sammanlagt har 50 000 kr per år i avdrag.

Prova du också!

Ta första steget genom att anmäla ditt intresse. Skicka ett meddelande via hemsidan, maila eller ringa oss så berättar vi mer. 

Stäng Meny