Todcare expanderar och söker ständigt nya stjärn-vabbare

Att jobba som VAB-specialist

Som vabbare (specialist inom vård av barn) får du möjlighet att ta hand om tillfälligt sjuka barn i deras lugna hemmiljö. I arbetet gör du det som föräldrar vanligtvis gör vid vård av barn men med vår VAB-utbildning i ryggen. Du har dessutom alltid tillgång till läkarkonsultationer om du känner dig osäker på barnets hälsotillstånd. Precis som för sjukhuspersonal förebyggs smittspridning genom goda hygienrutiner.

Arbetet ska kännas tryggt för såväl familjerna som för dig som VAB-specialist.

Vi söker
dig som
har...

Stor erfarenhet av barn

För att kunna bevara tjänstens höga trygghet och kvalité är erfarenhet av att ta hand om barn ett definitivt krav.

Intresse för sjukvård

Har du utöver ett intresse även erfarenhet av att jobba inom sjukvård är det något vi värderar högt.

Sunt förnuft

Som VAB-specialist behöver du ha ett sunt förnuft och aldrig vara rädd för att fråga om du känner dig osäker.

Todcare Academy

För att bli en certifierad VAB-specialist genomgår du Todcare Academy som inkluderar undervisning inom Barn-HLR, sjukdomskunskap och vårdhygien.

Genom vår utbildning ökar du din medicinska kompetens inom vård av barn. Utbildningsmaterialet är framtaget av läkare och har anpassats för VAB. En av grundstenarna är att du ska veta när du ska fråga om hjälp, allt för en ökad trygghet.

BARN-HLR

Lär dig hjälpa barn som är i behov av hjärt-lungräddning (HLR), har satt i halsen eller är medvetslösa. Enkla åtgärder kan rädda liv.

SJUKDOMSKUNSKAP

Lär dig mer om de vanligaste VAB-sjukdomarna, hur du hjälper barnen i sin läkning samt hur du uppmärksammar varningsflaggor för akuta sjukdomstillstånd.

VÅRDHYGIEN

Precis som på sjukhus undviks smittspridning genom god hygien. Med kunskap inom detta område är risken att bli smittad låg.

Är du en framtida
VAB-specialist?

Vad kul! Skicka isåfall en intresseanmälan tillsammans med ditt CV till “info@todcare.se” så kontaktar vi dig inom kort. 

Stäng Meny