Nu kan du prova Todcare kostnadsfritt via din arbetsgivare.

Prova gratis genom företaget

En av grundtankarna med Todcare är att din arbetsgivare står för kostnaden. Det företag du arbetar på vinner trots allt mycket på att behålla din kompetens på jobbet. Därför vill vi belöna företag som, genom Todcare, ligger i framkant gällande personalförmåner. Detta gör vi genom att bjuda på en kostnadsfri VAB-dag/anställd.

 

Börja med att ta upp Todcare med din arbetsgivare. Genom att din arbetsgivare, helt utan förutsättningar, sedan ansluter företaget i en enkel process har du och dina medarbetare varsin kostnadsfri prova-på-dag. Enkelt!

 Verkar det finnas ett intresse hos fler kollegor kommer vi gärna förbi arbetsplatsen för att presentera oss och tjänsten ytterligare.

Intresseanmälan med kontaktuppgifter

Med arbetsgivarens godkännande skickar du en intresseanmälan tillsammans med kontaktuppgifterna till din arbetsgivare. Du kan även be din arbetsgivare fylla i formuläret nedan. Vi ordnar med resten och du, tillsammans med eventuella medarbetare, får varsin kostnadsfri VAB-dag!

Inga avgifter

Ingen bindningstid

Smidigt och enkelt!

Intresseanmälan för arbetsgivare

Du som arbetsgivare har möjlighet att bjuda dina anställda på varsin dag med kostnadsfri VAB-service. På så sätt kan du hjälpa dina anställda att få ihop livspusslet. Detta gör du genom att fylla i formuläret nedan som är helt utan krav. Vi kommer därefter kontakta dig för att prata mer om hur vi kan hjälp dina medarbetare.

Stäng Meny