Läs mer om hur Todcares VAB-service fungerar

TRYGGHET

Barn är det käraste vi har vilket ställer höga krav på tjänsten. För oss kommer tryggheten alltid först.

SERVICE

Med hög flexibilitet och tillgänglighet tillgodoser vi akuta VAB-behov. God service är en viktig del av tjänsten.

KVALITÉ

Genom omfattande processer inom bl.a. rekrytering, utbildning och uppföljning säkrar vi tjänstens kvalité.

1

ANMÄL INTRESSE

Skicka en intresseanmälan via mail, hemsidan eller genom ett samtal till oss. Vi kontaktar dig därefter, svarar på frågor och inhämtar information för att skapa en kundprofil.

2

VI HITTAR RÄTT VAB-SPECIALISTER

När vi inhämtat den information vi behöver identifierar vi lämpliga VAB-specialister och förbereder dessa för kommande uppdrag.

3

VAB-UPPDRAG

När du behöver VAB-service tar du kontakt med oss via telefon. Vi inhämtar då ytterligare information om just det VAB-tillfället och ser till att rätt VAB-specialist åker hem till dig och din familj.

4

UPPFÖLJNING

För att säkerställa fortsatt hög kvalité och kundnöjdhet följer vi noga upp varje VAB-uppdrag genom kontakt med såväl familjen som VAB-specialisten.

Trygghetsåtgärder

VAB-Specialisterna

Våra VAB-specialister är noga utvalda och testade. De har även genomgått Todcares utbildningsprogram som är framtaget av läkare för att öka tryggheten i tjänsten.

Läkar-backup

Under ett VAB-uppdrag har VAB-specialisten ständig tillgång till läkare via videolänk. Vid behov kan även fysiska läkarbesök göras på vårdcentral eller akutmottagning.

Live-uppdateringar

För att du som förälder ska känna ytterligare trygghet kan du få regelbundna uppdateringar från VAB-specialisten via SMS eller telefonsamtal.

Som personalförmån eller privat

Todcares VAB-service finns tillgänglig för både företag och privatpersoner. Som anställd kan du med fördel prata med din arbetsgivare om Todcare som en personalförmån.

Läs mer om hur respektive upplägg fungerar. 

 

Todcare som personalförmån

För arbetsgivare finns det många anledningar att hjälpa föräldrar kombinera familjeliv och karriär. Utöver att ligga i framkant gällande förmåner ger Todcares VAB-service företag möjligheten att minska stress bland medarbetare och bevara kontinuitet. Be din arbetsgivare kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Hur påverkas du som anställd?

När arbetsgivaren står för kostnaden kan förmånen skattereduceras med 50%. Det innebär att Todcare i princip inte kostar dig något som anställd. Genom att din arbetsgivare tar upp tjänstens förmånsvärde i din kontrolluppgift får du skattereduktionen direkt. Det betyder att du även slipper ligga ute med pengar för den preliminära förmånsskatten. Skattereduktionen kan max uppgå till 25 000 kr per person och år. 

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig.

Todcare för privata kunder

Du kan självklart även använda Todcare som privatperson. Det fungerar då som en hushållsnära tjänst vilken innebär att du kan göra avdrag på 50% av kostnaden. Avdraget kan max uppnå 25 000 kr per person och år vilket betyder att två föräldrar sammanlagt har 50 000 kr per år i avdrag.

Prova du också!

Ta första steget genom att anmäla ditt intresse. Skicka ett meddelande via hemsidan, maila eller ringa oss så berättar vi mer. 

290 kr / timme

(privatkund ink. RUT)

Stäng Meny